Vereniging

Gespeelde stukken

 Uitvoering toneelvereniging Nieuw Leven “Maagdenburcht”

(februari 2017)

Nieuw Leven speelde het toneelstuk 'Maagdenburcht' in gebouw Emma in Ratum. Op zaterdagavond 18 februari om 20:00 en zondagmiddag 19 februari om 14:00. Het waren twee succesvolle voorstellingen in een goed gevuld Emma gebouw. Het publiek heeft erg genoten van deze vrolijke klucht.

Bekijk op facebook

 

Jubileumuitvoering toneelvereniging Nieuw Leven “Muziek op de vrogge morgen”

(maart 2016)  

In het kader van het 70-jarig bestaan wordt er op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 in Theater de Storm het stuk ‘Muziek op de vroggen morgen’ op de planken gebracht. Het stuk is geschreven door Friedrich Lange. Het verhaal draait om smid Zandstra, die het na vijftig jaar tijd vind om te stoppen en.. daar hoort natuurlijk een borrel en muziek bij. Nieuw Leven wordt in dit jubileumstuk muzikaal ondersteund door muziekvereniging Cresendo uit Ratum.

Nieuwe regisseur: Wim de Roos
Spelers: Robert Huiskamp,Jannie Beltman,Anita Reiring,Herbert te Selle,Mirjan Aarnink,Sven Heijnen, Esmé Schreurs, Wilfred Piepers, Geert Toebes en Johan Mateman.

 

Levend Kerststal bij kinderboerderij Freriks

(december 2015)

4 voorstellingen: 16.30, 17.15, 18.00 en 18.45
Entree € 3,50 p.p. (Voor kinderen is dit inclusief lampion)
In medewerking met kwartet Voices en de Barbershop singers.

 

 

Surprise, Surprise!

(maart 2015) 

Ieder jaar speelt deze toneelvereniging een andere voorstelling. Dit jaar is dat 'Surprise, Surprise!'

Ilona Meilof is beeldhouwster en houdt van motorrijden net als haar vriend Treb, een kruidendokter. Haar moeder, een Boheemse gravin, vindt Ilona’s leefwijze maar niets en wil dat haar dochter trouwt met iemand van stand. Als dat voor haar dertigste gebeurt, dan erft Ilona een behoorlijk vermogen....Of Ilona daar iets voor voelt dat is de vraag. Het spel zit vol curieuze en dolle verwikkelingen en de ontknoping is even verrassend als origineel. 

 

Familie Bruinsma in de bocht: Groeten van de Veluwe

(mei 2014)

25 mei 2014 stond Toneelvereniging Nieuw Leven weer op de planken in theater De Storm te Winterswijk. Hier wordt het stuk: ''Familie Bruinsma in de bocht: Groeten van de Veluwe'' gespeeld. Een komedie geschreven door Carl Slotboom. 

 

Kerststal

(december 2012)

Ook dit jaar houdt onze toneelvereniging weer een levende kerststal bij de kinderboerderij in Winterswijk. Er wordt van 16.30 tot 20.30 uur een lopende voorstelling gehouden, muzikaal omlijst door muziekvereniging Eendracht. De entree bedraagt 3.50 euro inclusief een lampion voor de kinderen.

  

Rensen contra Menders!

(november 2012)

Het nieuwe toneelstuk is bekend: 'Rensen contra Menders'! Het stuk wordt ook dit jaar weer in theater De Storm in Winterswijk gespeeld . Het stuk zal zaterdag 2 maart 2013 tweemaal worden opgevoerd. Voor meer informatie kijk bij ''Volgende stuk''. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda! 

  

Kerststal

(december 2011)

Zaterdag 17 december hebben we weer een levende kerststal laten zien. We hadden de grote opkomst van ruim 200 personen niet verwacht. Van de opbrengst hebben we 500 euro aan Serious Request gedoneerd. Klik op de volgende link om de o.a. de foto's de kerststal te kunnen bekijken:

http://toneel2010.hyves.nl/

Daarnaast staan er ook foto's op: www.winterswijk.org

 

Het nieuwe stuk is bekend

(september 2011)  

3 maart 2012 wordt het stuk: ''Een beeld van een man'' opgevoerd in theater De Storm te Winterswijk (14.00 en 20.00 uur). Noteer deze datum dus alvast in uw agenda voor een gezellige middag/avond uit.  

  

Toneeluitje

(september 2011)  

Zondag 25 september hadden we ons toneeluitje bij het Emmagbeouw te Ratum. Het was een erg gezellige middag met een kunstzinnige activiteit. Benieuwd? Kijk op:

http://www.mijnalbum.nl/Album-KJ8OOACF

Jubileumstuk

(maart 2011)

Zaterdag 5 en 6 maart stond Nieuw Leven in theater De Storm op de planken. Het was een groot succes! Klik op de volgende link om de o.a. de foto's van het prachtig opgevoerde stuk: ,,Drie is te veel!'' te kunnen bekijken:

http://toneel2010.hyves.nl/

De foto's staan op die website onderaan de pagina (klik op: foto's en video's).

 

Toneelvereniging Nieuw Leven bestaat 65 jaar!

(november 2010)  

Zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2011 staat Toneelvereniging Nieuw Leven op de planken in theater De Storm te Winterswijk. Hier wordt het jubileumstuk: 'Drie is te veel!' gespeeld. De kaarten zijn aan de zaal te koop of te reserveren bij Johan Mateman (tel: 0543-562650). 

Zaterdag 5 maart 2011 om 20.00 uur. 

Zondag 6 maart om 14.00 uur.

Entreeprijs: € 10,00 p.p. – kinderen t/m 11 jaar gratis.

Kijk bij 'Volgende stuk' voor meer informatie!

  

Jeugdtoneel

(november 2010)  

Vrijdagavond 28 januari staan onze jeugdspelers weer op de planken. Deze keer treden zij op tijdens het Beatrixfeest van Huppel-Henxel en aangrenzend dorpbuurt. Het stuk begint om 20.00 uur in het Emmagebouw te Winterwijk-Ratum. Zij spelen daar het stuk: 'Snert a la Kokkie'. Iedereen is voor deze voorstelling van harte welkom, het belooft een spetterend stuk te worden! 

 

Foto's

(februari 2010)

Niet alle foto's kunnen op de website geplaatst worden. Er is een hyves-site aangemaakt waarop ook foto's van de vereniging worden geplaatst. Klik op de volgende link om de o.a. de foto's van het prachtig opgevoerde stuk: ,,Boerenkool met worst!'' te kunnen bekijken:

http://toneel2010.hyves.nl/

De foto's staan op die website onderaan de pagina (klik op: foto's en video's).

 

Uitvoering Theater De Storm

(januari 2010)

Zondag 21 februari 2010 staat Toneelvereniging Nieuw Leven op de planken in theater De Storm te Winterswijk. Hier wordt om 20.00 uur het stuk: 'Boerenkool met worst' gespeeld. De kaarten zijn aan de zaal te koop of te reserveren bij Johan Mateman. 

Kijk bij 'Volgende stuk' voor meer informatie!

 

Uitvoering in het Emmagebouw tijdens het beatrixfeest

(januari 2010)

Vrijdagavond 29 januari heeft Toneelvereniging Nieuw Leven in Ratum op de planken gestaan met het stuk: ''Ren, oma, ren!'' Dit blijspel dat in drie bedrijven werd opgevoerd was een groot succes.

foto jan. 2010.jpg

 

Uitvoering Theater De Storm

(februari 2009)

Op zaterdag 7 maart 2009 staat Toneelvereniging Nieuw Leven uit Huppel-Henxel weer twee keer op de planken in Theater De Storm in Winterswijk. Dit jaar zal het stuk 'Ingesneeuwd' gespeeld worden, een tragikomische thriller in drie bedrijven door Carl Slotboom. De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De entree bedraagt 's middags € 5,00 en 's avonds € 7,50 per persoon. Jeugd tot en met 11 jaar heeft gratis entree. 

 

  

Jeugdtoneel groot succes!

(januari 2009)

Jeugdtoneel

Op zondagmiddag 25 januari 2009 heeft de jeugd van Toneelvereniging Nieuw Leven een geweldige uitvoering gegeven in het Emmagebouw in Ratum. Voor een bomvolle zaal werd het stuk "Rivièra Brugpiepers" gespeeld, vol muziek en dans. De zaal genoot van dit spetterende optreden, dat terecht beloond werd met een daverend applaus!

 

  

Nieuwe datum uitvoering jeugdtoneel bekend!

(december 2008)

  

Jeugdtoneel

Op zondag 25 januari 2009 is het dan zover: de jeugduitvoering van Toneelvereniging Nieuw Leven Huppel-Henxel! Vanaf 15.30 uur zullen onze nieuwe talenten op de planken staan in het Emmagebouw in Ratum. Gespeeld wordt het stuk "Rivièra Brugpiepers", geschreven door Henk te Brummelstroete en de jeugd zelf. Iedereen is voor deze voorstelling van harte welkom, het belooft een spetterend stuk te worden! 

 

Nieuw Leven wint tweede prijs uit het Coöperatiefonds van de Rabobank!

(maandag 3 november 2008)

 

V.l.n.r.: Henk te Brummelstroete (verteller), Dennis van Zutphen (Jozef), Evelien Meinen (Maria) en Gosse Visser (directie Rabobank).