Jeugdtoneel

Toneelstukken

Zusjes Beatrixfeest 2012

(januari 2012)
Afgelopen vrijdag heeft de jeugd van Nieuw Leven een prachtig stuk op de planken gezet. Daar zitten veel talenten bij; dat belooft nog wat voor de toekomst!

Beatrixfeest

(januari 2012)
De jeugd zal ook dit jaar weer iets moois laten zien tijdens het Beatrixfeest. Het Beatrixfeest wordt gehouden op 27 januari in het Emma-gebouw te Ratum. Onder leiding van twee nieuwe regisseurs zetten zij het stuk: ”Zusjes” op de planken. Dus: komt allen naar Ratum op 27 januari!

Snert a la Kokkie

(februari 2011)  
De jeugd heeft een geweldig stuk op de planken gezet! Alle spelers hebben samen met de regisseurs een mooi stuk op de planken gezet. Dat belooft nog wat voor de toekomst!

Jeugdtoneel

(november 2010)
Vrijdagavond 28 januari staan onze jeugdspelers weer op de planken. Deze keer treden zij op tijdens het Beatrixfeest van Huppel-Henxel en aangrenzend dorpbuurt. Het stuk begint om 20.00 uur in het Emmagebouw te Winterwijk-Ratum. Zij spelen daar het stuk: ‘Snert a la Kokkie’. Iedereen is voor deze voorstelling van harte welkom, het belooft een spetterend stuk te worden!

Jeugdtoneel

Achterste rij v.l.n.r.: Eline Gerritsen, Sara Nijmeijer, Marieke te Morsche, Emma Heesen, Anne Oonk, Wendy Schreurs en Jetske Hillen. Voorste rij v.l.n.r.: Robert Wes, Kim ten Damme, Jelmer Schreurs en Esmé Schreurs. Nick Oonk ontbreekt op de foto.

Een tijdje geleden is bij ons het idee ontstaan om ons jeugdtoneel weer ‘Nieuw Leven’ in te blazen. En nog voor we dit officieel bekend maakten, kwamen er al zoveel positieve reacties, dat we besloten hebben om er meteen maar werk van te maken.

Maandag 1 september 2008 was het dan zover. In de aftrapbijeenkomst die we met de enthousiaste jeugd hadden gepland bleek dat er voldoende animo is om met een groep op de planken te staan. Er zijn 12 spelers (3 jongens en 9 meiden), en het stuk (dat geschreven is door regisseur Henk te Brummelstroete) is samen met de spelers helemaal naar wens aangepast. Dat betekent dat er allemaal typetjes, verhaallijnen en liedjes in het stuk komen die door de jeugd zelf is verzonnen!

De voorstelling

De groep is nu druk bezig de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. De voorstelling is op zondagmiddag 25 januari 2009 om 15.30 uur in het Emmagebouw in Ratum.

Voor kinderen tot en met 11 jaar is de entee vrij, vanaf 12 jaar is het € 2,50 p.p.

We hopen op net zoveel succes en belangstelling als bij onze andere voorstellingen!

Hopelijk tot ziens!

Scroll naar boven