Uitvoering

Wat een schrik!

1 en 3 maart 2024

Heeft u zin in een avond of middag lekker lachen? Zet dan nu alvast een kruis in uw agenda op 1 en 3 maart 2024 want dan speelt toneelvereniging Nieuw Leven: Wat een schrik! Een kluchtig blijspel door Henk Sloot.

Het verhaal:

Bernard – Bennie voor vrienden – Faber is al bijna vijfentwintig jaar getrouwd met Susan. Maar ook andere vrouwen hebben altijd op zijn belangstelling mogen rekenen. Uit een eerdere verhouding heeft hij een dochter, Maartje, waar hij echter niets van af weet. Zij is nu naar haar vader op zoek gegaan, met hulp van het TV-programma Spoorloos. Ze hebben, zonder dat Bernard het door heeft, geregeld dat Maartje een kamer huurt bij Susan, die bij hen thuis een Bed and Breakfast runt.
Wanneer Bernard een brief krijgt van Spoorloos, waar in staat dat een vrouw hem na al die jaren wil ontmoeten, breekt bij hem de paniek uit, want hij wil niet dat Susan er ook maar iets van komt te weten. Met behulp van vriend en collega Dirk probeert hij te redden wat er te redden valt. Maar hij werkt zichzelf alleen maar verder in de nesten. Lukt het hem nog om er uit te komen? Dat is maar zeer de vraag. U mag blij zijn dat u niet in zijn schoenen staat.

Spelers
Sven Heijnen, Susan Hijink, Wibo Damkot, Marieke Damkot, Mark Langewouters, Chiel Scholtz
Regisseuse: Jeanette Mengers
Souffleuse: Irma van Lochem

Vrijdagavond 1 maart 2024 om 20:00 uur
Zondagmiddag 3 maart 2024 om 14:00 uur

Gebouw ‘Emma’ te Ratum
Raetmansweg 10 Winterswijk

Entree € 7,50 p.p t/m 12 jaar gratis.

Donateurs neem uw donateursbrief mee naar de voorstelling. Deze ontvangt u in uw brievenbus.

Reserveren


    U ontvangt een reserveringsbevestiging per mail. Heeft u na 10 minuten nog niks ontvangen? Controleer uw spam/ongewenste mail.

    Scroll naar boven