Uitvoering

 

Heeft u zin in een avond of middag lekker lachen? Zet dan nu alvast een kruis in uw agenda op 19 en 20 november 2022 want dan speelt toneelvereniging Nieuw Leven: Beestenbende op de Keizerhoeve! Een klucht in 3 bedrijven door Helmut Schmidt..

 

Het verhaal:
De totaal verschillende broers Frans en Geert Keizer leiden samen een varkensfokkerij. Na het plotselinge overlijden van hun ouders heeft eerst een huishoudster voor de twee gezorgd. Zij is echter na ruzie met Frans vertrokken. Nu verslonzen de twee steeds meer. Geert heeft, zonder dat zijn broer dat weet, de knappe Lisa Boots naar de boerderij gehaald. Ze is studente in de diergeneeskunde en wil stage lopen om een beetje bij te verdienen en voor het huishouden van de twee mannen te zorgen. Dat bevalt Frans helemaal niet. De reden is niet het geld, maar Frans kan geen nieuwsgierige vrouwen gebruiken. Lisa komt er als snel achter waarom. Samen met haar moeder smeedt zij een ongelooflijk plan met grote gevolgen. Door dit alles moet nu ook de pastoor er aan te pas komen, maar of hij nou helemaal nuchter is? Als klap op de vuurpijl duiken ook nog eens de doortastende buurvrouw Martha Spierings en Steffi Mulders, de onhandige zwaar verliefde dochter van de buren op. Ze is al jaren verliefd op Geert maar of Geert daar ook zo blij van wordt?

Spelers:
Sven Heijnen, Geert Toebes, Lisa van Lochem, Mirjan Aarnink, Wouter Overeijnder, Susan Hijink, Gerti van Vree

Regisseuse: Jeanette Mengers

Souffleuse: Irma van Lochem

Zaterdagavond 19 november 2022 om 20:00 uur
Zondagmiddag 20 november 2022 om 14:00 uur

Gebouw ‘Emma’ te Ratum
Raetmansweg 10 Winterswijk

Entree € 7,50 p.p t/m 12 jaar gratis.

Reserveren:
Irma van Lochem 06-53661585
Per mail: toneelnieuwleven@outlook.com
of direct via onze website

Direct online reserveren


  Let op!! Donateurs neem uw donateursbrief mee naar de voorstelling. ( deze ontvangt u binnenkort in uw brievenbus) 

   

  U ontvangt een reserveringsbevestiging per mail. Heeft u na 10 minuten nog niks ontvangen? Controleer uw spam/ongewenste mail.

  Reserveren

  Irma van Lochem 06-53661585

  Per mail: toneelnieuwleven@outlook.com